Dedicati Clientului

Inca din prima zi...

Global Technical Systems acorda o atentie speciala intelegerii nevoilor clientului si furnizeaza solutii tehnice care raspund cel mai bine strategiei dumneavoastra de afaceri.

Echipa noastra pune accent pe comunicarea proactiva si intalniri si discutii frecvente, pentru a putea personaliza serviciile oferite in functie de viziunea, nevoile si bugetul clientului. Este maniera in care noi raspundem intereselor clientilor si dezvoltam o relatie de afaceri mutual avantajoasa.

Pe parcursul derularii proiectului...

Global Technical Systems reprezinta o cultura centrata pe client, construita pe baza premisei ca satisfactia clientului este esentiala pentru succesul nostru.

De aceea, fiecare membru al echipei noastre participa periodic atat la training-uri tehnice de specialitate, cat si la programe de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si customer service. Pe langa aceasta, ei sunt evaluati in functie de gradul de satisfactie al clientului si a competentei tehnice.

Acesta este motivul pentru care incurajam clientii sa ne ofere constant feedback, sustinandu-ne astfel eforturile de a deveni mai buni. Si, bineinteles, sa ne ofere increderea de care avem nevoie.

Certificari

Compania este certificata oficial in acord cu cerintele standardului ISO 9001:2001 pentru implementarea si sustinerea unui sistem eficient de management al calitatii in cadrul organizatiei.
Global Technical Systems indeplineste cerintele standardului ISO 14001:2005, cu privire la implementarea sistemului de management de mediu.
Global Technical Systems acorda o atentie speciala intelegerii nevoilor clientului si furnizeaza solutii tehnice care raspund cel mai bine strategiei dumneavoastra de afaceri ...  »
Fie ca dezvoltam un proiect care vizeaza integrarea celor mai eficiente tehnologii de constructie sau furnizarea de solutii IT&C de cea mai inalta calitate, intotdeauna respectam un set de bune practici ...  »
Global Technical Systems este o organizatie cu o echipa dinamica, constienta ca doar cunostintele teoretice de substanta conjugate cu experienta practica pot constitui singurul si cel mai puternic avantaj competitiv ...  »
Pentru a ne asigura ca proiectul dumneavoastra se deruleaza in conditii excelente si conform termenelor stabilite, vom repartiza proiectul dumneavoastra unui manager cu experienta ...  »
Global Technical Systems furnizeaza solutii tehnice de cea mai inalta calitate, care includ un program comprehensiv de garantie pentru sistemele si serviciile oferite ...  »
Deoarece suntem constienti ca atat satisfactia clientului, cat si succesul nostru este determinat de calitatea proiectelor furnizate, toate produsele utilizate pentru a implementa solutiile tehnice ...  »